2014-2015 (I)

Entro al blog i veig que el darrer article parla del final de Pyrenades 4a. edició i avui inaugurem la quinta, quina bogeria! Ha passat un any plé, farcit de coses, personals, profesionals, alegres, doloroses, maques. lletjes, de tots colors i per tots els gustos; però això si, tantes i tantes coses, tanta intensitat que practicament no he pogut passar pel blog i escriure unes ratlles.

I arribem a avui just per la inauguració de la cinquena edició de Pyrenades!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>