PYRENADES 2014, S’HA ACABAT

Han estat 8 dies intensos on la mescla d’oci, natura i debat ha estat constant. Estem molt contents perquè la cuarta edició ha ofert continguts molt-molt interesants i perque el sol i les temperatures suaus ens han acompanyat cada dia. Aixó es molt important.

Ara, sols voldria agraïr a tots els participants, col.laboradors i sponsors la seva implicació e interés en aquest festival, doncs es aquest progresiu reconeixement que va fent que es consolidi en el mapa cultural pirinenc.

Força gràcies !!!

Untitled-2

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>