I tornem-hi

Sembla que aquestes lletres ja les hagi escrit abans. Tot just va acabar Pyrenades V, que  de nou entres en fase de desconnexió, de treball, de neguits, de realització de nous projectes, de seguiment i manteniment dels actuals. Sí, quina bogeria!. Varem fer uns dies de vacances al juny, temporada d’estiu fins setembre i ala! … enxufat amb la obra i amb la peli.

Pyrenades V va anar molt bé. Estem contents perquè la gent està contenta. Ens diuen que els hi agrada escoltar persones que expliquen els seus coneixements i experiències, que els hi agrada anar d’excursió acompanyats d’un guia i fent nous amics, que disfruten veien pel·lícules de muntanya com “Valley Uprising” …

Poc a poc, anem aconseguint l’esperit desitjat, aquell esperit romàntic dels pirineistes ens va impregnant per uns dies. I no s’oblida. Fins la setmana santa del 2016, esteu citats!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>