El moll de l’os

Dues cites per ajudar a entendre quelcom del que passa i cap a on anar

Dos citas para ayudar a entender algo de lo que pasa y hacia a donde ir

_________________________________________________________________________

Essent molt clars i per alguns desagradables: en el marc del sistema econòmic capitalista, el que es posa al centre de l’agenda política no es la vida si no la mort.

L’horitzó es poder ser dignes sapiguent que no som responsables de l’explotació de ningú.

Siendo muy claros y, para algunos, desagradables: en el marco de un sistema económico capitalista lo que se pone en el centro de la agenda política no es la vida sino la muerte. 

El horizonte es poder ser dignos sabiendo que no somos responsables de la explotación de nadie.

Anna Gabriel

I tornem-hi

Sembla que aquestes lletres ja les hagi escrit abans. Tot just va acabar Pyrenades V, que  de nou entres en fase de desconnexió, de treball, de neguits, de realització de nous projectes, de seguiment i manteniment dels actuals. Sí, quina bogeria!. Varem fer uns dies de vacances al juny, temporada d’estiu fins setembre i ala! … enxufat amb la obra i amb la peli.

Pyrenades V va anar molt bé. Estem contents perquè la gent està contenta. Ens diuen que els hi agrada escoltar persones que expliquen els seus coneixements i experiències, que els hi agrada anar d’excursió acompanyats d’un guia i fent nous amics, que disfruten veien pel·lícules de muntanya com “Valley Uprising” …

Poc a poc, anem aconseguint l’esperit desitjat, aquell esperit romàntic dels pirineistes ens va impregnant per uns dies. I no s’oblida. Fins la setmana santa del 2016, esteu citats!