Pyrenades 2015 – V edició

De nou tenim a les mans i al cap un programa  complert de intenses activitats a l’estil de Pyrenades. Avui començarem de nou amb aquesta mena de festival que pretén combinar l’oci amb la cultura. Aposta prou extranya en aquest mòn on lo “bó” cal que estigui ben mastegat. Nosaltres -al contrari-,  pretenem que el visitant tingui que fer un esforç, sigui físic o mental, tal com al seu moment varen fer els primers aventurers i exploradors als Pirineus. Això si: us garantim disfrutar de la natura, dels vostres amics i de valtros mateixos.

Mireu el programa, escolliu i visiteu-nos. Pyrenades V comença ja!

poster2015_net

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>