Archivos de la categoría Refugi Rosta – PyrenMuseu

Impressions & news

Pyrenades 2015 – V edició

De nou tenim a les mans i al cap un programa  complert de intenses activitats a l’estil de Pyrenades. Avui començarem de nou amb aquesta mena de festival que pretén combinar l’oci amb la cultura. Aposta prou extranya en aquest mòn on lo “bó” cal que estigui ben mastegat. Nosaltres -al contrari-,  pretenem que el visitant tingui que fer un esforç, sigui físic o mental, tal com al seu moment varen fer els primers aventurers i exploradors als Pirineus. Això si: us garantim disfrutar de la natura, dels vostres amics i de valtros mateixos.

Mireu el programa, escolliu i visiteu-nos. Pyrenades V comença ja!

poster2015_net

PYRENADES 2014, S’HA ACABAT

Han estat 8 dies intensos on la mescla d’oci, natura i debat ha estat constant. Estem molt contents perquè la cuarta edició ha ofert continguts molt-molt interesants i perque el sol i les temperatures suaus ens han acompanyat cada dia. Aixó es molt important.

Ara, sols voldria agraïr a tots els participants, col.laboradors i sponsors la seva implicació e interés en aquest festival, doncs es aquest progresiu reconeixement que va fent que es consolidi en el mapa cultural pirinenc.

Força gràcies !!!

Untitled-2

Pyrenades 2014. Aneu a la web per conèixer els continguts d’enguany. Programa potent.

Salardú es vesteix de Pyrenades 4

La cuarta edició de Pyrenades ja està a les portes.  Reforç de les activitats infantils, la visita de la Edita i el seu show de llum i colors, excursions mes atractives, un programa de conferències dens i variat, la IV Mostra de Cinema de muntanya …  fantàstica!!, estrena de l’exposició Film Blanc, una “première” en Cinema d’escalada i aventures i molts personatges i tertùlies interessants ens acompanyaran aquest any.