Nens d’aqui i d’allà.

Avui corre la noticia de l’incendi del Vendrell on han mort cuatre nens de una familia molt pobra. També al programa  l’Intermedio de la Sexta, ha ofert un esfareidor reportatje sobre Gaza on hem pogut constatar un cop més, com viuen els nens d’allà. També avui han dit que els nens d’aqui, d’Espanya i de Catalunya, son els mes pobres d’Europa desprès dels Romanesos. Nens d’aqui i nens d’allá i al Vendrell qui mostrava el seu dolor i disgust al carrer eren magrebins.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>